Moses Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Na facebooku Scale Aircraft Modelling zaprezentował dziś zapowiedź Caudron C.714C.1 firmy Azur w skali 1:32. Jak podaje ulotka zestawy będą dwa, jeden będzie przedstawiał maszynę z Gruppe de Chasse 1/145 (dywizjon Warszawski), drugi natomiast maszynę w barwach fińskich. Zestaw będzie wyposażony w części fototrawione, oraz żywiczne. Zestaw będzie umożliwiał wykonanie modelu z otwartym przedziałem silnikowym, przedziałami amunicyjnym. Ciekawa propozycja dla fanów poloników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 No to ja już zaczynam odkładać kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 A ja będę miał się na czym wzorować przy budowie swojego w 72 Skala 32 jakoś mi nie podchodzi, za duże to to chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi