Gość Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Ojej popracuj nad warsztatem, bo cienko to na razie widzę. Kumasz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 21 Marca 2007 Autor Share Napisano 21 Marca 2007 Daj prosze linki do twoich modeli . Na czymś muszę przecież się wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Ojej popracuj nad warsztatem, bo cienko to na razie widzę. Kumasz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Ojej popracuj nad warsztatem, bo cienko to na razie widzę. Kumasz teraz? A musisz być taki niemiły dla zaczynających? Każdy kiedyś sklejał swoje pierwsze modele i każdy nie robił tego od razu perfekcyjnie. DBauer chciał pochwalić się swoimi pierwszymi modelami i jak dla mnie są to dobre modele jak na początek. Sam nie sklejam lepiej ale to nie znaczy, że mam zaraz dowalać innym. Forum ma służyć pomocą a nie być miejscem do nabijania się z początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 No może nie pierwsze. Są to nr 7 i 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 no tak faktycznie leciutko przegiołem ,nie gniewaj się DBauer nie chciałem cię zniechęcać . Poeksperymen tuj z plakatówkami ,możesz potem to zmyć wodą , potem modelarskimi łatwiej pójdzie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 no tak faktycznie leciutko przegiołem ,nie gniewaj się DBauer nie chciałem cię zniechęcać . Poeksperymen tuj z plakatówkami ,możesz potem to zmyć wodą , potem modelarskimi łatwiej pójdzie. Pozdr. A ja proszę o zaniechanie eksperymentów z językiem polskim! Powyższą wypowiedź dość trudno zrozumieć! Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Ryjek przekopałem forum i znalazłem jeden twój model w galerii i żadnej relacji z warsztatu Znalazłem za to wiele twoich wypowiedzi na temat modeli innych kolegów z tego forum,mówisz w nich o wszystkich błędach jakie popełnili itd. Odnoszę wrażenie że wiedzę modelarską masz w małym palcu (może i tak jest) więc poradź początkującemu co ma źle i co powinien poprawić a nie rzucasz tekst typu: "Ojej popracuj nad warsztatem, bo cienko to na razie widzę. Kumasz teraz?" Troszkę to było nie ładne z twojej strony Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Ja się nie zgadzam z wypowiedzami niektórych kolegów ! Z jednej strony Ryjek postąpił źle (chociaż sam pokazał tylko jeden model) krytykujac tak ostro DBauera , ale "kubeł zimnej wody" jest dobry. Po to jest forum aby komentowaćmodele , krytyka jest potrzebna każdy uczy się na błędach . Krytyka powinna być konstruktywna a nie tylko pochwały "ochy i achy". Moje modele są jakie są niechce aby ta wypowiedź byłą przyjęta jako niewiadomo kogo to tylko moje zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Nie obrażam się Ryjku i niezależnie od krytyki nie zniechęce sie. Przemek R i Deco macie racje. Krytyka musi być. Ale zawsze z kulturą i uzasadnieniem. Krytyka Ryjka nie była dla mnie obraźliwa tylko nieuzasadniona. Co do "ochy i achy" to często niedoświadczony modelarz taki jak ja widząc modele lepsze od swoich nie powie nic innego bo nie wie co innego może powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karub Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 na żywo też dobrze wygląda (ale osobiście ściągnął bym ten bandaż z działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Brak „okopceń” , kalki się świecą , i błoto na kołach zapasowych ?!?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi