hadzi Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Przedstawiam ostatni ukończony model F3 F-2. Model z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Co wy tak we dwóch z tym samym :mrgreen; U Ciebie widać jeszcze ciekawsze malowanie, tylko te kółka trochę mnie niepokoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 5 Października 2010 Autor Share Napisano 5 Października 2010 Myślisz, że się świecą? zapewniam, że nie, są matowe jak papierścierny. Nie wiem skąd taki refleks czy cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Ooooo druga ładna latająca beczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Myślisz, że się świecą? Laughing Miałem raczej na myśli ich ustawienie, czy nie są za bardzo pochylone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.vectorsite.net/Yaf3f_3b.jpg&imgrefurl=http://www.vectorsite.net/gfxpxa_18.html&usg=__nYUzYmMQneSVqYmvLEVHtHgZpb4=&h=1341&w=1785&sz=614&hl=pl&start=9&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=UPfwVJnCjba11M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Df3%2BF2%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4SMSN_plPL365PL365%26tbs%3Disch:1 Na jednej z fotek masz pokazane że ustawienie kół w modelu jest prawidłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Na jednej z fotek masz pokazane że ustawienie kół w modelu jest prawidłowe OK zwracam honor tak tylko napisałem, z własnego odczucia, nie sprawdzałem tego, no ale teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Witam Model prezentuje się całkiem do rzeczy choć moim zdaniem metalizer mógłby trochę mocniej dawać po oczach. U Ciebie wyszedł trochę zbyt matowo. Reszta jest ok ! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Witam Model prezentuje się całkiem do rzeczy choć moim zdaniem metalizer mógłby trochę mocniej dawać po oczach. U Ciebie wyszedł trochę zbyt matowo. Reszta jest ok ! Pozdrawiam Kornik przyjedź zobacz metalizer jest super. Jak spojrzysz całe zdjęcie jest "zamglone". to wina warunków w jakich fotografowałem model. Oczywiście nie jest to nierdzewka na wysoki połysk tylko lekko polerowane aluminium. Te samoloty nie były polerowane lecz malowane srebrzanką w celach zabezpieczenia antykorozyjnego. No a skrzydła są pomalowane mat aluminium Humbrola bo były kryte płutnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Może kiedyś będę miał okazję zobaczyć go na żywo na jakiejś imprezie modelarskiej. W każdym razie gratuluję ładnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 No na imprezę raczej nie pojedzie, ma kilka detali, które mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi