Maciek_66 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Tym samolotem nigdy bym się nie zainteresował, gdyby nie świetny zestaw Accurate Miniatures. Wykonałem go dawno temu, prosto z pudła. Szczególnie ciekawie wygląda obok Tomcata w tej samej skali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Uwielbiam te międzywojenne, amerykańskie samoloty takich kolorów można szukać chyba jedynie w czasie I wojny. A model naprawdę dobrze się prezentuje, ładnie czysto sklejony, mimo wieku zestaw nie prezentuje się źle. Tylko gdzie fotka z Tomcatem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Świetna robota Maciek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Tylko gdzie fotka z Tomcatem? ;) No, właśnie. Też mnie zainteresowało te porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Bardzo fajnie prezentujący się Grummanik. Te żywe kolory dodają mu uroku, chociaż myślę, że delikatny wash również by mu nie zaszkodził. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 6 Października 2010 Autor Share Napisano 6 Października 2010 Tylko gdzie fotka z Tomcatem? ;) No, właśnie. Też mnie zainteresowało te porównanie. Ja jestem chory, a Wy mnie męczycie! No dobra, wygrzebałem je z gabloty (a Tomcat na samym końcu ), i oto efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Spotkanie historii z nowoczesnością pięknie wygląda. Zdrowiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 No, jesli to jest model prosto z pudła, to zestaw rzeczywiście jest przedni! Dobra robota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Grumman Boys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi