Maciek_66 Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Tym samolotem nigdy bym się nie zainteresował, gdyby nie świetny zestaw Accurate Miniatures. Wykonałem go dawno temu, prosto z pudła. Szczególnie ciekawie wygląda obok Tomcata w tej samej skali... Cytuj
przemekgksw3 Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Uwielbiam te międzywojenne, amerykańskie samoloty takich kolorów można szukać chyba jedynie w czasie I wojny. A model naprawdę dobrze się prezentuje, ładnie czysto sklejony, mimo wieku zestaw nie prezentuje się źle. Tylko gdzie fotka z Tomcatem? ;) Cytuj
gulus Napisano 5 Października 2010 Napisano 5 Października 2010 Tylko gdzie fotka z Tomcatem? ;) No, właśnie. Też mnie zainteresowało te porównanie. Cytuj
kornik_69 Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Bardzo fajnie prezentujący się Grummanik. Te żywe kolory dodają mu uroku, chociaż myślę, że delikatny wash również by mu nie zaszkodził. Pozdrawiam Kornik Cytuj
Maciek_66 Napisano 6 Października 2010 Autor Napisano 6 Października 2010 Tylko gdzie fotka z Tomcatem? ;) No, właśnie. Też mnie zainteresowało te porównanie. Ja jestem chory, a Wy mnie męczycie! No dobra, wygrzebałem je z gabloty (a Tomcat na samym końcu ), i oto efekt: Cytuj
gulus Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Spotkanie historii z nowoczesnością pięknie wygląda. Zdrowiej. Cytuj
manas Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 No, jesli to jest model prosto z pudła, to zestaw rzeczywiście jest przedni! Dobra robota:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi