Rafał Kobiela Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Przedstawiam model włoskiego niszczyciela czołgów B1 Centauro. Sam pojazd uważam za szczyt piękna. Co to modelu to całkiem przyjemnie się go sklejało. Użyłem tylko trochę szpachli. Dodałem do niego lufę RB modelu oraz dorobiłem kosze od podstaw z drutu. Zapraszam do komentowania. Parę fotek z budowy. I gotowy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Piękna robota ! Gratuluję ładnie wykonanego i ogrygialnego pancerzyka Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Przód z błotkiem- rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Sam pojazd szczerze mówiąc nie bardzo mi się podoba, ale model zrobiłeś bardzo fajnie. Lufa robi wrażenie. p.s. Kapitalnie ubłocone koła. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Kawał dobrej roboty! Bardzo ładnie wykonany....nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 model że tak powiem "perfecto" zwłaszcza błocko na oponach naprawdę świetnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Model cacy . Ekstra wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi