PUSH-UPEK Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Jak w tytule, model z pudełka plus dodane 2 figury VERLINDENA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Października 2010 Share Napisano 8 Października 2010 Zawsze jak "coś" wrzucisz do galerii to aż boję sie otwierać... bo na jakiś czas odchciewa mi się pracy nad modelami. Gratuluję, super!! Najbardziej dla nie efektowne, borykałem się przed chwilą z podobną konfiguracją, jest malowanie zwiniętej plandeki płóciennego kosza. Mistrzostwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Świetna praca, bardzo mi się podoba Udowadniasz, że mała dioramka może być ciekawsza i lepsza od dużej kolubryny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi