VVitek Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 Nowości Fujimi http://www.fujimimokei.com/hshow2010_2/index.html oraz niespodzianka, motocykl z Hasegawy http://www.hasegawa-model.co.jp/e-w/E-index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 15 Października 2010 Autor Share Napisano 15 Października 2010 Zdjęcia z targów Plamodel Hobby show: Subaru Impreza z Aoshimy Honda CR-Z z Fujimi źródło: hlj.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Śliczna ta hondzia chyba kiedyś pojawi się u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 No no te subaru bardzo ładne. To już zaczynam kompletować części do projektu związanego z subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Października 2010 Share Napisano 15 Października 2010 Zapewne warto by przykleić ten temat ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Stoisko Aoshimy podczas 50 targów Plamodel hobby show 2010 Wyczekiwane przez wielu Subaru i reszta nowości: Mercedes i Lambo trafią do sprzedaży końcem miesiąca. Uploaded with ImageShack.us źródło: hobby-show.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Nowości Fujimi źródło: hobby-show.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Hasegawa źródło: hobby-show.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 16 Października 2010 Autor Share Napisano 16 Października 2010 Tamiya źródło: hobby-show.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 Jeszcze jedna fotka Subaru Imprezy z Aoshimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 180SX i klasyki z poszerzeniami bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcs Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 aż mi się zagotowało w środku ... CHCĘ JE WSZYSTKIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Nowości fujimi: drugie zdjęcie-co to jest? bo coś kojarzę ale nie mogę sobie przypomnieć jak nazywa się ten samochód ostatnie zdjęcie- czy to nie jest samochód z Porsche Cup w którym startują Polacy z Orlenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 19 Października 2010 Autor Share Napisano 19 Października 2010 Na tym zdjęciu jest Toyota SAI http://img2.imagetitan.com/img.php?image=41_fuj03845.jpg (pudełko) Co do ostatniego zdjęcia najprawdopodobniej to taki sam samochód, ale niestety nie znalazłem żadnego info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Ja na początku stawiałem na Porsche GT3 RSR, ale jak się przyjrzeć detalom to faktycznie chyba to jest takie Porsche Cup (nie GT3 RSR) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 Listopadowe nowości FUJIMI KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 O 180Sx wiedziałem, ciekawa wersja Civica VIgen oraz interesujący "domek" japoński . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 błeee.... same samochody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcs Napisano 28 Października 2010 Share Napisano 28 Października 2010 Zazwyczaj ty się jeździ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Kolega crustian zapewne by jakieś skrzydła chciał zobaczyć? Tylko chyba samochodziarzy by to nie ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 1 Listopada 2010 Autor Share Napisano 1 Listopada 2010 Informacje odnośnie "tajemniczego" zdjęcia Porsche z Fujimi. Jest to model Porsche GT3, skala 1/24, model pojawi się w styczniu 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Kolega crustian zapewne by jakieś skrzydła chciał zobaczyć? Very Happy Tylko chyba samochodziarzy by to nie ruszyło Razz ja to tak prowokacyjnie lubię czasem sobie polepić subaru z tamki co jest w ogóle dziwne bo faktycznie molocikowy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Kolega crustian zapewne by jakieś skrzydła chciał zobaczyć? Very Happy Tylko chyba samochodziarzy by to nie ruszyło Razz A dlaczego niby? Niektórzy i to i to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 180SX i 240ZG wyglądają dla mnie soczyście -----> Szukam sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Krzychu126 A bo Ty jeden ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi