Dumo Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Model nowy Dragon idealny dla mnie bez żadnych niedogodnych przesunięć form i innych błędów, wzorowany na zdjęciach późnego jagdpanther'a numer 411 z 1945 roku. Zestaw: -jagdpanther Dragon -gąski Friulmodel -lufa RBmodel Malowanie: -bez podkładu -farba bazowa Pactra rust imitująca idealnie minie -kamuflaż piaskowy Vallejo AIR -lekki wash oleje Van Dyck'a -miastowe efekty czyli pastele odcienie szare białe i czarne -brudzenie pigmenty MIG'a -wykończenie lakier matowy Model Master'a Do rzeczy: Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 No Panowie żadnego komentarza oj chyba się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 24 Października 2010 Share Napisano 24 Października 2010 Dumo ja na ten przykład nie widzę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkylinePL Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Fajny! ;) Ładną ma wskazówkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 Witam ! Chętnie bym coś pochwalił, ale nie ma co chwalić, bo nic nie widać. Fotki szlag trafił !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Zdjęć nie widać ani tutaj, ani na Twojej stronce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Października 2010 Autor Share Napisano 26 Października 2010 Dostałem bana na photobukecie no.... podrzucam nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Witam! model fajnie zlepiony i pomalowany. Kurzenie i brudzenie mi się nie podoba. Strasznie jaskrawe. Za dużo żółtego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi