Dumo Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Model bardzo dobrze składalny [jak to tamiya], bardzo przyjemnie mi się go budowało. Zestaw: -panzer III N Tamiya -gąsienice ostketten Friulmodel Malowanie: -podkład samochodowy [szary] -preshading czerń Pactra -farba bazowa i rozjaśnienia Pactra -kamuflaż także Pactra -wash oleje artystyczne Van Dyck'a -błotko ziemia kwiatowa + oleje Humbrola -śnieg soda oczyszczona + woda + wikol -na to lakier samochodowy akrylowy Motip -lakier matowy Pactra Do rzeczy: Pozdrawiam Rafał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 No Panowie żadnego komentarza oj chyba się obrażę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Modelik przyjemny dla oka, osobiście lubię zimowe kamuflaże. Preshadingu to tu raczej nie widać Podobają mi się najbardziej zwisy gąsienic, choć niektórym mogą się wydać przesadne i oczywiście historyczna Twoja szmatka Nie wiem czy mi się wydaję ale lekko się świecą bandaże? Ale w końcu zima. Mokro, zimno itp. Bardzo fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 FANTASTYCZNY.Kupa roboty ale efekt powalający. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 mile dla oka, ale moze usunac jedno lub 2 ogniwka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts