Dumo Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Model bardzo dobrze składalny [jak to tamiya], bardzo przyjemnie mi się go budowało. Zestaw: -panzer III N Tamiya -gąsienice ostketten Friulmodel Malowanie: -podkład samochodowy [szary] -preshading czerń Pactra -farba bazowa i rozjaśnienia Pactra -kamuflaż także Pactra -wash oleje artystyczne Van Dyck'a -błotko ziemia kwiatowa + oleje Humbrola -śnieg soda oczyszczona + woda + wikol -na to lakier samochodowy akrylowy Motip -lakier matowy Pactra Do rzeczy: Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 No Panowie żadnego komentarza oj chyba się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Modelik przyjemny dla oka, osobiście lubię zimowe kamuflaże. Preshadingu to tu raczej nie widać Podobają mi się najbardziej zwisy gąsienic, choć niektórym mogą się wydać przesadne i oczywiście historyczna Twoja szmatka Nie wiem czy mi się wydaję ale lekko się świecą bandaże? Ale w końcu zima. Mokro, zimno itp. Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 FANTASTYCZNY.Kupa roboty ale efekt powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 mile dla oka, ale moze usunac jedno lub 2 ogniwka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi