Dumo Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Model stary i dość tragiczny bardzo mało szczegułów. Ciężko składalny. Bardzo mało informacji i zdjęć na jego temat dlatego robiłem tak jak instrukcja kazała. Zestaw: -panzer IV J Dragon [cyber hobby] 1:35 -lufa RBmodel -gąsienice Friulmodel Malowanie: -podkład samochodowy [szary] -preshading czerń Vallejo -farba bazowa rozjaśnienia i światła trzy odcienie piaskowe Vallejo -filtr żółty oleje Van Dyck'a -wash oleje artystyczne Van Dyck'a -ziemia i błotko na podwoziu ziemia z działki dość jasna + pigmenty MIG'a -okopcena i tym podobne pastele -na to lakier matowy Model Master'a Do rzeczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Ale efekt końcowy jest fajny podoba mi się kolorek oraz ślady eksploatacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Zgadza sie efekt koncowy fajny. Napisales ciezko skladalny. chodzi o spasowanie czesci ? Podobny model wybralem na debiut w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Października 2010 Autor Share Napisano 12 Października 2010 Nawet nie chodzi o to że ciężko składalny ale o ilość szczegółu, bardzo okrojony model moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2010 Autor Share Napisano 22 Października 2010 Panowie może troszku więcej komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Ciekawy model, tez go mam, ale jeszcze nie zaczety, mysle czy nie kupic blaszek i ekranow "siatkowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi