Paweł Bryndza Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Witam, po przeszło 3 latach nieobecności postanowiłem wrócić na forum i do modelarstwa. Na rozgrzewkę zająłem się Actrosem Black Edition+ chłodnia. Model powstał w czasach kiedy niewiele wiedziałem o prawdziwym transporcie jak o samym modelarstwie. Stąd na MB napis topline a na naczepie napis euro 4 Mało tego model jest niewyszlifowany i nie pomalowany. Na szczęście potrafię już to robić dlatego szybko biorę się w garść i postaram się zrehabilitować. Na początek 3 zdjęcia tego cuda techniki: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Witaj Cóż, pozostaje tylko czekać, aż pokażesz nam postęp prac nad tym Mercem Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 14 Października 2010 Share Napisano 14 Października 2010 Nie mercem tylko Mercedesem I love mercedes Czekamy na aktualizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Bryndza Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 Aktimelizacja... yy aktualizacja: Narazie kabina jest gotowa do malowania, nie ma na zdjęciu ale czacha już dopasowane. Zdjęcia podczas przymiarki na modelu: Wnętrze, nie za dobrze bo nie mam odpowiednich materiałów ale będzie dobrze: Naczepa czekająca na actrosa a pod naczepą półka na vn780 które równolegle odnawiam: Ponieważ żyjemy w wolnym kraju actros nie będzie czarny nawet jeśli to black edycja. I dlatego proszę was o sugestie dotyczące malowania. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Z tego co mi wiadomo to black edition od zwykłego różni się nie tylko kolorem, ale paroma detalami. Więc nie wiem czy zmiana koloru jest zalecana i słuszna. Jeśli robisz model dla siebie i nie zamierzasz z nim startować w konkursach, zwłaszcza w takich które wymagają dokumentacji, to nawet różowy w zielone kwiatki będzie ok. Ja bym jednak pozostał przy czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Jeśli chcesz robić w innym kolorze, to kup zwykłego, bo wiele osób marzy o oryginalnym Black Actrosie, a nie zwykłym, pomalowanym na czarno. Ale jak chcesz;) Jeśli już się upierasz, żeby przemalowywać to pomarańczowy, lub butelkowy zielony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Bryndza Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 pomarańczowy, lub butelkowy zielony ;) Dobra to pomaluje na czarno haaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi