artoor_k Napisano 20 Października 2010 Napisano 20 Października 2010 Cześć! Przedstawiam in-box nowego nabytku-okrętu USS Enterprise w okrętowej skali 1:350. Kawał modelu (jest dłuższy niż lotniskowiec o tej samej nazwie w tej samej skali ) wartego swojej ceny Część elementów jest w workach. Gdybym je rozpakował to chyba bym nie wytrzymał Poza tym cały hangar z promami i kapsułą inspekcyjną, zrobiony pokój dla VIP-ów i ogród botaniczny-wszystko do pokazania przez okna Dostała mi się edycja specjalna z kalkami imitującymi "blachowanie" Entka z czego jestem niezmiernie kontent Na fotkach dla porównania jest X-wing revella (jakieś 11 cm długości). Pudło (ponad 3 kg wagi) Wnętrze pudła : Podstawka: Części: Kalki : Cytuj
jachud3 Napisano 20 Października 2010 Napisano 20 Października 2010 Monstrum! Czekam na warsztaciwo pzdr. Cytuj
artoor_k Napisano 21 Października 2010 Autor Napisano 21 Października 2010 Monstrum! Czekam na warsztaciwo pzdr. To jeszcze troszkę poczekasz Muszę pokończyć kilka rzeczy, trochę jeszcze się wprawić , potem Voyager i jego oświetlenie a potem ten Entek czyli NCC-1701 oraz pierwszy Entek czyli NX-01 (jak się uda zdobyć ) równocześnie jako ukoronowanie kariery Cytuj
gulus Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Dawno nie oglądałem - to jest Entek z TOS? Cytuj
artoor_k Napisano 21 Października 2010 Autor Napisano 21 Października 2010 To jest Entek wersja refit z pierwszego filmu (chyba ) Cytuj
gulus Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Czyli z TOM (The Oryginal Movie) Cytuj
artoor_k Napisano 21 Października 2010 Autor Napisano 21 Października 2010 Z tego co się dowiedziałem to tak. Specem nie jestem , po prostu strasznie podoba mi się "dizajn" tych okrętów jak i również całe uniwersum ST Cytuj
gulus Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Też nie jestem Trekki, ja kocham prawie całą science fiction i fantasy. Prawie cała, bo całej nie znam :( Cytuj
LordDisneyland Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Model poraża rozmiarem...S-trek niespecjalnie mnie interesuje, ale ewentualną relację chętnie obejrzę Cytuj
tornado Napisano 21 Października 2010 Napisano 21 Października 2010 Model robi wrażenie. Choć nie jestem znawcą tematu to i tak będę obserwował relację z budowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi