artoor_k Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Cześć! Przedstawiam in-box nowego nabytku-okrętu USS Enterprise w okrętowej skali 1:350. Kawał modelu (jest dłuższy niż lotniskowiec o tej samej nazwie w tej samej skali ) wartego swojej ceny Część elementów jest w workach. Gdybym je rozpakował to chyba bym nie wytrzymał Poza tym cały hangar z promami i kapsułą inspekcyjną, zrobiony pokój dla VIP-ów i ogród botaniczny-wszystko do pokazania przez okna Dostała mi się edycja specjalna z kalkami imitującymi "blachowanie" Entka z czego jestem niezmiernie kontent Na fotkach dla porównania jest X-wing revella (jakieś 11 cm długości). Pudło (ponad 3 kg wagi) Wnętrze pudła : Podstawka: Części: Kalki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 Monstrum! Czekam na warsztaciwo pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 Monstrum! Czekam na warsztaciwo pzdr. To jeszcze troszkę poczekasz Muszę pokończyć kilka rzeczy, trochę jeszcze się wprawić , potem Voyager i jego oświetlenie a potem ten Entek czyli NCC-1701 oraz pierwszy Entek czyli NX-01 (jak się uda zdobyć ) równocześnie jako ukoronowanie kariery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Dawno nie oglądałem - to jest Entek z TOS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 To jest Entek wersja refit z pierwszego filmu (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Czyli z TOM (The Oryginal Movie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 Z tego co się dowiedziałem to tak. Specem nie jestem , po prostu strasznie podoba mi się "dizajn" tych okrętów jak i również całe uniwersum ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Też nie jestem Trekki, ja kocham prawie całą science fiction i fantasy. Prawie cała, bo całej nie znam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Model poraża rozmiarem...S-trek niespecjalnie mnie interesuje, ale ewentualną relację chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Model robi wrażenie. Choć nie jestem znawcą tematu to i tak będę obserwował relację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi