Giulio Niewiadomski Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Szykuje się ciekawy model: http://italeri.com/Kit.aspx?PROD=01910 Jak zwykle u italeri, model ladny, ciekawy i nieskomplikowany. Będę musiał na niego poczekać. aż sie pojawi u mnie w sklepie i być może nawet założę warsztat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Juz tyle razy mówiłeś że dasz galerie, albo warsztata jakiegoś modelu i nigdy do tego nie dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Jak zwykle u italeri, model ladny, ciekawy i nieskomplikowany. To chyba znamy jakieś dwie różne Italerki Nowe będzie pudełko instrukcja i kalkomanie. Same wypraski to stary model ESCI. Zobaczymy jaka będzie cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 21 Października 2010 Autor Share Napisano 21 Października 2010 ano zobaczymy. Juz tyle razy mówiłeś że dasz galerie, albo warsztata jakiegoś modelu i nigdy do tego nie dochodzi przepraszam was wszystkich, ale wiecie jak to jest z nastolatkami . poza tym, mam malo czasu, zaczalem chodzic do technikum. tak jak napisalem BYC MOZE zaloze warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 jezu Giulio urosłeś w moich oczach tą wypowiedzią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 21 Października 2010 Share Napisano 21 Października 2010 Mnie dziwi jedno. Po co sie rejestrować na forum modelarskim, komentować co jest dobre, a co złe i pisać jeszcze MOŻE BĘDZIE WARSZTAT. Nie kumam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Nowe będzie pudełko instrukcja i kalkomanie. Same wypraski to stary model ESCI. Zobaczymy jaka będzie cena... A ja poproszę z kalkomaniami starego ESCI w barwach USMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi