Gościu Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 Hej. Ten FF miał polowo załączony zasobnik za wieżowy czołgu Churchill. FF nie miały tego KM, był tam dodatkowy "magazynek"(likwidacja miejsca załoganta) plus do pancerzenie płytami(spawane) O cel dania dodatkowej skrzyni w miejscu, gdzie była ona narażona na największy ostrzał wypadałoby zapytać załogę ;) Oriżinal: http://i415.photobucket.com/albums/pp237/JankowskiR/Maczek%20flowers%20%20%20by%20me/Photo0014.jpg Od razu widać skąd mi przyszło w ogóle na myśl dać taki bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2010 W ramach zazdrości i pazerności zacząłem mazać model - w końcu skrzynka doszła. Merdanie farbkami przyniosło taki efekt.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2010 Zaczynam brudzić "płaskim" model. Unikam brązów, by mi złom nie wyszedł. Daje czas olejnej do jutra, później wezmę się za grubszy syfek(jednak wpierw podmaluję graty /przód, wykonam plandekę/brezent/koc...czy co tam leży za wieża,maznę paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2010 Wlepiłem te brezenty(?) - ukręcone z masy modelarskiej, dodałem siatkę na przód, podmazałem wspomniane wcześniej detale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Żeby można było klnąć tobym napisał ,O k...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 A ja bym napisał: o ja *... *... *...! adam juszczak to samo pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Kruca fiksa!!! Dla mnie prawdziwa bomba! Szczena mi opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Zapiera dech. Maskara. Jak Ty to robisz???!!! To jest świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2010 Kamil, pisałem przecież jak to robię - powoduje mną zazdrość i pazerność Poważniej, koledzy nie wiem. Biorę farbki i maluję, nie korzystam ze złotych środków,przepisów - po prostu się jakoś robi. Jak to u mnie bywa, raz wychodzą...raz nie - zdjęcia: Tu i tam mokro, tu trochę ziemi, trochę tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Oj Gościu, Gościu. Wpędzasz ludzi do "grobu" i co ja biedny mały żuczek mam powiedzieć i jak patrzeć na te swoje sklejone modeliki? Iśc tylko do kąta i płakać. Wielki podziw i wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 Dziękuję, ja nie płakałem. Wziąłem się do ostrego treningu i ćwiczę dalej, nie odpuszczam ! Że ktoś ci za uchem mamrocze, że be, że fe...olać, robić swoje aż do skutku. Udało się w końcu ukończyć projekcik. Jak czas pozwoli jutro galeryjka i trza psuć coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi