Przemek R Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ja do cięcia plastiku używam takij żyletki z ząbkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 boszką machnij hehe i bediesz mial zrobione takie cos:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 boszką machnij hehe i bediesz mial zrobione takie cos Ale o soooo choziiii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek.S. Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Bosz lub boszka to inaczej gumówka bądź szlifierka kątowa. Między innymi produkowna przez Boscha. Tak jak na buty sportowe wszystkich marek mówi się adidasy tak na szlifierki mówi się bosze (przynajmniej u mnie gdzie jest zagłębie lekkiej obudowy i jest to jedno z podstawowych narzędzi). Koniec OT W temacie najlepsza będzie czeska żyletka czy też piłka Ewentualnie możesz w zwykłej żyletce porobić trójkątne nacięcia pilnikiem iglakiem. Będziesz maiał równe plasterki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ale o soooo choziiii? Pewnie o flekse Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Boshe Ty mój, te skróciki i zdrobnieńka kiedyś mnie wykończą. W mowie "mówionej" pewnie bym załapał o co chodzi. Żyletkę, osobiście, preparuję nie pilnikiem, ale skalpelem - uderzam raz przy razie w ostrze żyletki i powstaje narzędzie, które tnie wszystko i to szybko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 yyy hahahah dobre:) zrób jak gulus mówi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts