Przemek R Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Ja do cięcia plastiku używam takij żyletki z ząbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 boszką machnij hehe i bediesz mial zrobione takie cos:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 boszką machnij hehe i bediesz mial zrobione takie cos Ale o soooo choziiii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Bosz lub boszka to inaczej gumówka bądź szlifierka kątowa. Między innymi produkowna przez Boscha. Tak jak na buty sportowe wszystkich marek mówi się adidasy tak na szlifierki mówi się bosze (przynajmniej u mnie gdzie jest zagłębie lekkiej obudowy i jest to jedno z podstawowych narzędzi). Koniec OT W temacie najlepsza będzie czeska żyletka czy też piłka Ewentualnie możesz w zwykłej żyletce porobić trójkątne nacięcia pilnikiem iglakiem. Będziesz maiał równe plasterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Ale o soooo choziiii? Pewnie o flekse Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Boshe Ty mój, te skróciki i zdrobnieńka kiedyś mnie wykończą. W mowie "mówionej" pewnie bym załapał o co chodzi. Żyletkę, osobiście, preparuję nie pilnikiem, ale skalpelem - uderzam raz przy razie w ostrze żyletki i powstaje narzędzie, które tnie wszystko i to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 yyy hahahah dobre:) zrób jak gulus mówi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi