mzmichal Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Kompresor sprawdza się wyśmienicie. Już kilka razy go używałem i chcę zapobiec sytuacji plucia wodą zebraną już w odwadniaczu. Próbowałem na wiele sposobów spuścić tę wodę. Nie chcę nic robić na siłę i zepsuć zawór spustowy. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 to szklanne lub plastikowe się odkręca lub ściąga zależy od skraplacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 nawet nie chce drgnąć, ja prędzej połamię ten plastik zanim go odkręce/zdejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 wciśnij cyca powinno polecieć powietrze z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 ledwo, ledwo leci ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 wciśnij cyca powinno polecieć powietrze z wodą ale na włączonym kompresorze.masz odwaniacz klejony??? troche mnie to dziwi,że nie możesz odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Crustian nie wszystkie się widocznie odkręcają ,mój stary ,nawet żabką się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 W moim tez nie drgnie ale jak mam problemy z woda to sciagam ten cycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi