olej Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 http://www.amv-lilliput.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=807 Kolekcja nie moja- przypadkowo w Googlach znalazłem - wolno się ładuje, ale waro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Witam. Kolekcja powalająca pod względem ilości modeli ... niestety poziom większości przedstawionych modeli jest bardzo przeciętny. Cały efekt dosyć czesto zepsuty jest albo świecącym dekalsem albo dziwnie wiszącymi gąskami ... - przeciętnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Dokladnie mam te samo odczucie.Jednie fotki są fajne.Tutaj na tym forum są modele o wiele ladniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Jestem tego samego zdania co koledzy wcześniej. Dziwięsię że tego wcześniej(nim dałeś foty) nie spostrzegłeś. Myślę że szfankuje ci tolerancjia. . Odpowiadam nie warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts