olej Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 http://www.amv-lilliput.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=807 Kolekcja nie moja- przypadkowo w Googlach znalazłem - wolno się ładuje, ale waro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Witam. Kolekcja powalająca pod względem ilości modeli ... niestety poziom większości przedstawionych modeli jest bardzo przeciętny. Cały efekt dosyć czesto zepsuty jest albo świecącym dekalsem albo dziwnie wiszącymi gąskami ... - przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 Dokladnie mam te samo odczucie.Jednie fotki są fajne.Tutaj na tym forum są modele o wiele ladniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marca 2007 Share Napisano 13 Marca 2007 Jestem tego samego zdania co koledzy wcześniej. Dziwięsię że tego wcześniej(nim dałeś foty) nie spostrzegłeś. Myślę że szfankuje ci tolerancjia. . Odpowiadam nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi