Danonek31 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Witam! Przedstawiam wam moja Skakanke po małych zmianach. Prosze komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Zrób zdjęcia, które jako tako da się oglądać Wykorzystaj do tego dzienne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Co tu komentowac? Ze zdjec malo co widac a jak juz widac to: -smieci na lakierze -bąble pod kalkami - pozalewane czyms stopnie(trudno dojrzec czym) - silnik w kleju itd. nie wiem co mam ci napisac.Powodzenia przy budowie nastepnego modelu. A co do "liftingu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Lifting to może robić producent wypuszczając zmodfikowaną, nowszą wersję. Ty Scanię poddałeś tuningowi, ale nieudolnemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Fajnie że próbujesz zrobić instalację na silniku, ale ni ładu ni składu, każdy przewód w swoją stronę w dodatku pozalewane wszystko klejem. To samo schody, całkowity brak estetyki. Lakier jak już wyżej zauważono to śmietnik, skórka pomarańczy w niektórych miejscach jaśniejszy. Po za tym spora część zdjęć jest nieczytelna. Podejrzewam pośpiech przy realizacji projektu. Powiedz nam, czy Tobie ten model się podoba?? Prosimy o rzetelną odpowiedź. I żeby nie było że ktoś tu Tobie źle życzy, wręcz przeciwnie, zapraszamy do dalszego klejenia z coraz lepszymi rezultatami. Oby te uwagi zaowocowały poprawieniem wskazanych błędów. Czekamy na kolejną galerię, a nawet relację warsztatową by na bieżąco móc wskazywać błędy, które w zalążku uda się usunąć. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Bryndza Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 A więc tak jak koledzy pisali zdjęcia powinieneś zrobić jakąś cyfrówką przy dobrym oświetleniu a nie tłuczkiem do mięsa. W sumie to się powtórzę po kolegach- lakier nierówno położony, schodki wyglądają jak ulepione z plasteliny. Poza tym po co tuning podobny do człinkeczento z tego teledysku. Żółte klosze i białe elementy silnika? W dodatku wyglądają jak pomalowane korektorem. Model wygląda na robiony na szybko, nie oszukujmy się. Zachęcam do dalszych praz ale z lepszym rezultatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Nie jestem może zbyt doświadczonym modelarzem ale chciałbym dołożyć swoje. 1: pozalewane klejem lampy 2: kangurek nie oszlifowany Wielki plus za własny wkład twórczy i powodzenia przy następnej budowie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danonek31 Napisano 6 Listopada 2010 Autor Share Napisano 6 Listopada 2010 To mój 1 model więc są niedokładności. Aerografem też 1 raz malowałem więc też zabardzo mi nie wyszło. Myślę że następne model wyjdą mi znacznie lepiej. Ja jestem zadowolony z mojego modelu bo jak na 1 raz to mi nawet niezle wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 ja też uważam żę jak na pierwszy raz mozę być :P popatrzcie na moje cuda ^^ co to za druty przy silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Na pierwszy model wyszło fajnie, szczególnie że wybrałeś trudną w składaniu skankę W przyszłości przyłóż się do szlifowania nadlewek (chodzi mi o kangurka, czy jak wy tam nazywacie te orurowanie na grilu ). Kleju też sobie nie żałowałeś, ale nie od razu Kraków zbudowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi