RH Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) W trakcie kiedy wszyscy z zapartym tchem,albo i nie oglądali poczynania na warsztacie moją walkę z "MOSSI" Ja w iście partyzancki sposob , albo gangsterski wykonałem bardzo ciekawy moim zdaniem model .Francuskiej psedo wersji P-11.Tak to n ie pomyłka takie cos w Francji powstało.Zresztą polscy lotnicy po przybyciu na ziemię francuską mieli z tym samolotem do czynienia w szkolach pilotazu.Traktowali go z sentymentem bo bardzo im przypominał ich podstawowy myśliwiec z wrzesnia czyli P-11C. Model Leoire 46 jest produkcji Classic Resn Airframes skala 1:48 (zywica ) Malowanie zrobine prze zemnie jest wlaśnie z jedynostki szkoleniowej gdzie doszkalali się nasi piloci Edytowane 2 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Przepiękny Model. Jeszcze jakby mógł Pan pokazać wszystkie swoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Ja przez ten czas wyczyściłem jedynie silnik w boeingu i 100 razy przejrzałem instrukcję, a tu skończony model i to do tego żywica Niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Ja przez ten czas wyczyściłem jedynie silnik w boeingu i 100 razy przejrzałem instrukcję, a tu skończony model i to do tego żywica Niesamowite. ....ale prawdziwe wbrew pozorom to bardzo prosta żywiczka do sklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Ładna ta kochana francuska kopia bsydkich puławszczyków. Aż miło popatrzeć. Jak się ma sprawa kokpitu? Tylko za czysta jak na mój gust. Szlachetny brud, okopcenia i zadrapania sprawiają iż mod żyje. A to była maszyna już wówczas szkolna, znaczy styrana jak się patrzy. Taka iskra życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Listopada 2010 Autor Share Napisano 2 Listopada 2010 Wnetrze raczej nie jest rewelacyjne ,ale do przyjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Pięknie, jak zwykle w wytwórni RH&RH, aż miło popatrzeć. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej Pyrkolandii, pewnie bym się wprosił na małe szkolenie Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 4 Listopada 2010 Autor Share Napisano 4 Listopada 2010 Pięknie, jak zwykle w wytwórni RH&RH, aż miło popatrzeć. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej Pyrkolandii, pewnie bym się wprosił na małe szkolenie Pozdrawiam Jarek Piekne tereny Dawno temu bylem w tamtych terenach na wczasach (jeszcze wtedy z ORBISU) a dokladnie niedaleko Śremu i Kurnika o Rogalin też zachaczyłe A dokladnie to w Ostrowiecznie .Strasznie podobaly mi sie tamtejsze puszcze zreszta pelne grzybow Poznań też zwiedzalem.A patrząć na starą częśc miasta z mostu ,yo tak prawie jak bym Krakow widzial .no ale tam Wisla nie plynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi