Paweł216 Napisano 11 Marca 2007 Napisano 11 Marca 2007 Witam. Mam pytanie czy ktoś może wie jak zrobić skrętne koła w DAF-ie Xf??? Cytuj
Praetorian Napisano 11 Marca 2007 Napisano 11 Marca 2007 Musisz mieć ośki skrętne od innego trucka... Ewentualnie możesz sam zrobić takie coś, ale będzie to bardzo trudne, jeżeli w ogóle wykonalne Cytuj
Paweł216 Napisano 11 Marca 2007 Autor Napisano 11 Marca 2007 A najlepiej od jakiego trucka załażyć ośki Cytuj
kozi84 Napisano 11 Marca 2007 Napisano 11 Marca 2007 tak jak Praetorian powiedział załóż z innego zestawu i bedzie git Cytuj
tornado Napisano 11 Marca 2007 Napisano 11 Marca 2007 Najpierw trzeba przewiercić otwór w zwrotnicy w miejcu gdzie znajduje się sworzeń (strzałka pionowa), w modelu go nie ma ale w prawdziwym pojeżdzie chyba wiesz gdzie to jest Nastepnie odcinasz belkę od zwrotnicy (strzałki poziome), dorabiasz sworzeń i mątujesz go w otworze. Mam nadzieję że da sie to jakos zrozumieć Cytuj
Paweł216 Napisano 11 Marca 2007 Autor Napisano 11 Marca 2007 O dzięki już nie będe musiał kupywać ośki.Troche jest przy tym roboty ale później jaki efekt jest Cytuj
Paweł216 Napisano 11 Marca 2007 Autor Napisano 11 Marca 2007 O dzięki już nie będe musiał kupywać ośki.Troche jest przy tym roboty ale później jaki efekt jest Cytuj
tornado Napisano 2 Grudnia 2008 Napisano 2 Grudnia 2008 tornado napisał: "dorabiasz sworzeń i mątujesz go w otworze" moje pytanko: jak ma wyglądać ten sworzeń i jak go wykonać (jaką techniką go wykonać) pozdrawiam Jak wykonać sworzeń Możesz zrobić go z byle czego, np. kawałek gwoździa, wypraski, drutu itp. Oczywiście musi pasować do średnicy otworów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi