flynavy Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Kiedyś pochwaliłem się w dziale Miłośnicy okrętów ZSRR (dział ten wyparował z naszego forum) inboxem żywicznego modelu jaki udało mi się zdobyć z manufaktury z Severodvinsk'a. No i oto efekt moich prac. Dodałek kilka elementów których model nie zawierał. Najciekawsza była żywica - ciemno-brunatno-czerwona - coś jak w starych kurkach w kuchenkach gazowych. Bardzo łamliwa - czort wie czy przy obróbce niczego nie "złapałem". Model miał prezentowac się w wersji dość mocno zrytej bałtycką służbą. Nie wiem czy nie przesadziłem w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Model bardzo mi się podoba, w końcu to okręt podwodny . Jedynie przyczepiłbym się do rozmiarów podstawki, jak dla mnie jest ona za duża jak na ten model. Pozdrawiam i czekam na kolejne Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Fajna ciekawostka! Czy można prosić o parę zbliżeń? Zwłaszcza kiosku i rufy? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Kiedyś pochwaliłem się w dziale Miłośnicy okrętów ZSRR (dział ten wyparował z naszego forum) Dział wyparował, ale jego wyznawcy nadal są wśród "szarych" forumowców Czas się ujawnić i razem na barykady !! ... Fajna robota, łezka się w oku kręci patrząc na Twoje pływadło... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Flynavy kawal dobrej roboty Czas się ujawnić i razem na barykady !! Przeciw komu chcesz walczyć ? Jakoś nie rozumiem tej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Dział wyparował, ale jego wyznawcy nadal są wśród "szarych" forumowcó Ja jestem co raz bliżej zaczęcia Sovriemiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 4 Listopada 2010 Autor Share Napisano 4 Listopada 2010 Dzięki za dobre słowa. Pozytywna opinia Kolegów działa na człowieka mobilizująco. W kwestii zbliżeń spróbuje coś z tym zrobić ale mam cyfrówkę z 2000 roku i ciężko coś z niej wycisnąć. W kwestii następnych tematów to waham się pomiędzy pr.205 - 1/700 pr.61M -1/700 pr.613 - 1/400 oczywiście w barwach naszej MW. No i pozostaje rozgrzebany Royal Soleil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Pr.613 - 1/400 poproszę. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 4 Listopada 2010 Autor Share Napisano 4 Listopada 2010 Kondor, Bielik,Orzeł czy Sokół? Chyba Twoja prośba jest jak najbardziej realna do spełnienia - z trzech podanych wyżej tu potrzeba najmniej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Ziomalu z Gdyni nie baw się proszę w drobnice i zrób Kashina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Przeciw komu chcesz walczyć ? Jakoś nie rozumiem tej wypowiedzi Przeciwko systemowi ale ok... to miała być taka luźna dygresja... bez pokrycia. Przecież nie zawsze trzeba być poważnym ... Ja jestem co raz bliżej zaczęcia Sovriemiennego. Będzie warsztat ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 swoje to ja na Dziku odsluzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Po 6 miesiącach OORP Dzik i Wilk w 1/700 wreszcie w Gdyni - waterline/full hull - pierwsze wrażenie - miodzio - pomyślałem sobie o zrobieniu dioramy z oba naszymi foxtrotami przy nabrzeżu na Oksywiu. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Kiedyś pochwaliłem się w dziale Miłośnicy okrętów ZSRR (dział ten wyparował z naszego forum) Już dawno temu powrócił na swoje miejsce. Czekam na warsztat tych 700-ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi