mzmichal Napisano 11 Listopada 2010 Napisano 11 Listopada 2010 Na prośbę przemekgksw3 wrzucam in-boxa tego pięknego klasyka. Z pudła możemy się dowiedzieć, że model pochodzi z specjalnej milenijnej edycji (dodatkowe rejestracje). Do wyboru mamy zbudowanie dwóch wersji standard/stock bądź custom. Te wersje różnią się między innymi filtrem powietrza, układem wydechowym, kołami, zderzakami, grilem, przednimi lampami. Ja planuję zrobić wersję stock i pomalować w kolorze revella nr.50 light blue gloss. W instrukcji jest napisane, że najbardziej popularnymi kolorami tego wozu były light green, light blue oraz light red. Ilość i jakość części nie zachwyca do końca. Mała ilość nadlewek zrekompesowana została poprzez słabe spasowanie części np: -maski z kastą -tylnych osłon na koła z kastą -kanap z podłogą -elementów silnika, skrzyni biegów krótko pisząc bez szpachli długiego szlifowania się nie obejdzie. Instrukcja jest prosta i czytelna. Instrukcja jest wielkości 1-go arkusza A2. Są podane tylko sugerowane nazwy kolorów. Nie ma podanej konkretnych farbek konkretnego producenta. Dla zainteresowanych mogę dodatkowo wrzucić zdjęcia instrukcji. Czas na zdjęcia: Zdjęcie oryginału: Pudło: dane techniczne: kalki: ogumienie: wypraski: kasta z maską: spasowanie maski: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img1110/ss858515771e.jpg Znając polskie prawo i biurokrację ten samochód nie zostałby dopuszczony do ruchu z braku bocznych lusterek . Osobiście uważam, że wersja dwu-drzwiowa psuje linie nadwozia tego auta. Dlaczego zdecydowałem się na jego zakup? Kocham klasyki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi