Serek Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 A więc doczekałem się modelu oto zdjęcia co jest w pudle. ( Przepraszam za zdjęcia ale jest już ciemno i dawałem duuuużo sztuczego światła, a zdjęcia robione raczej słabą jakością aparatu, tak więc jeszcze raz przepraszam, i zapraszam do oglądania ) Nie zwracajcie uwagi na to pomarańczowe miejsce wypróbowałem tam markera czy jest dobry to tylko jakiś kawałek wypraski nie potrzebnej. Linka 3 metry , kratka na chłodnice i łańcuch Kalkomanie duuuży + super zachowane jak na tak stary model i to na kartce formatu A4 No i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 no to jeszcze "tylko" klejenie, szpachlowanie, malowanie i będzie cacy powodzonka przy modelu i czekam na obszerną fotorelację z budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 No nieźle się prezentuje. Troszkę tego plasticzku tam jest. Szkoda, że takie słabe fotki, ale lepsze to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 Model po prostu super Ale czy tam są ramy na 4 i 3 osie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 15 Marca 2007 Autor Share Napisano 15 Marca 2007 Tak z tyłu 3 osie, a z przodu jedna oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 15 Marca 2007 Share Napisano 15 Marca 2007 serek cyknij fote tego mazaczka pomaranczowego. ja u siebie nie moge dostac o dziwo takiego z takim kolorem heh.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 Proszę bardzo używam takich markerów: + ostanio kupiłem sobie farbkę z humbrola "clear color" pomarańczową. Najlepszy jest ten cieńki pomarańzcowy gdzieś ponad 600km od domu go okazyjnie kupiłem heheh tylko ma za cieńki rysik rozmiaru "S" dostać gdzieś takiego w rozmiarze "M" i był by idealny do wszystkich świateł ale gdzie takigo znaleźć teraz nigdzie ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 a jak farbka humrolka wporzadku ?? Kryje tak samo jak flamaster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 a jak farbka humrolka wporzadku ?? Kryje tak samo jak flamaster? Jeszcze nie malowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 no serku czekam na obfitą relacje i służę wszelką pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Cóż... Model jest niesamowity. Aż 4 ramki z chromami Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Będe Cię podziwiał jak to sklejisz i zrobisz to git !!!!!!!! pozdrawiam Wojtek Tul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 Będe Cię podziwiał jak to sklejisz i zrobisz to git !!!!!!!! pozdrawiam Wojtek Tul Dzięki będę się starał , relacja już w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi