Ł.Sosnowski Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Następny model "komercyjny", malowanie prawdopodobnie dwubarwne. Na razie skleja się super, później wrzucę fotki tego co zmontowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 18 Listopada 2010 Autor Share Napisano 18 Listopada 2010 Postęp prawie żaden, ale zawsze coś. Na razie skleja ię bezproblemowo. Producent przewidział ruchome części, które jednak mają takie luzy że trzeba je skleić na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 widze ze detal jak na bronko brdzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Tak, całkiem ładny, zwłaszcza jeśli chodzi o silnik i armatę. W związku z pewnymi wątpliwościami co do poprawności dwubarwnego malowania zaproponowanego przez Bronco będę robił Dianę nr 7. I do rzeczy- armata F-22 gotowa, producentowi należy się za nią duży plus, ładnie odwzorowana. Walczę też z podwoziem ( z przewagą walki, próbuję poprawić wysokość zawieszenia, Bronco trochę to skopało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 Malutki postęp, sklejona buda, armata pomalowana na panzergrau, zaczęte gąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarzyk114 Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Bardzo ładny model jak mozesz to daj jakoms fotke po pomalowaniu ,a ile kosztowal Cie ten model? Bo wlasnie zastanawiam sie nad kupnem kfz6 tylko co do bronko mam watpliwosci po ostatnim hotchkinsie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2010 Model kosztuje koło 170 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Jako, że mamy święta napisze ze ładnie ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 26 Grudnia 2010 Share Napisano 26 Grudnia 2010 Łukasz kazał mi odpisać coś bo mały ruch tu jest. No to napisałem . Ładne fotki swoją drogą zacząłeś robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2010 Łukasz kazał mi odpisać coś bo mały ruch tu jest. No to napisałem .Ładne fotki swoją drogą zacząłeś robić. Poprosił A fotki, cóż, staram się jak mogę, chociaż i ak jeszcze wiele mi brakuje do dobrych zdjęć. PS. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Po tym małym, radosnym przerywniku wracam do monologu. Malowanie: -Lakier do włosów -Tamiya XF-59 -Sidolux -kalki -wash z alifatnafty i brązu Van Dycke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Model super wygląda. Mam pytanko, jak robisz takie wytarcia na lakierze??, bo genialnie to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Dzięki. Obicia robiłem metodą na lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi