jakub476 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Lamborghini Countach 25th Anniversary. Kupiłem go miesiąc temu w takim stanie: (Zdjęcia z Allegro) Poprzedni właściciel wkleił klapę bagażnika i silnika, niestety bardzo krzywo, musiałem je odklejać i dopasowywać Z przodu była wklejona ramka pod tablice, również krzywo więc zdecydowałem się wygładzić zderzak. Tylne lampy były malowane z cztery razy i jest jak jest... Model Idealny nie jest. Mnie najbardziej rażą lusterka, wycieraczka, tylne lampy i szyby. Poniżej lista modyfikacji. - Lakier - Fiat 645 - Głębia wydechu - Nowa rejestracja - Wygładzony przedni zderzak - Uszczelki - Panel lines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Zarówno model, jak i wykonanie odbiega od Twoich poprzednich dokonań. Japońce wychodzą Ci genialnie, a tu sporo niedociągnięć. Poza tymi, o których wspomniałeś jest jeszcze niedokładne spasowanie zderzaka tylnego i przedniej szyby, lekko poszarpane linie podziału, przybrudzony przedni prawy słupek. Choć z drugiej strony była to odbudowa modelu, a tu nie zawsze da się wszystko naprawić. Ogólnie duży plus za jedno z moich ulubionych aut klasy supersport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 No koleżko, porównując oba stadia rozwoju modelu to jest niebo a ziemia Wyszło ci świetnie, bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Chyba moje ulubione Lambo. W Twoim wydaniu wygląda całkiem dobrze, zważywszy, że jak mówisz - jest to odbudowa. Jest parę niedociągnięć, ale jako całokształt cieszy oko. Rzecz, która mi się nie widzi to ten metaliczny kolor. Ziarno jest bardzo grube i nadaje troszkę "marmurową" fakturę. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Biorąc pod uwagę z jakim materiałem miałeś do czynienia, wyszło naprawdę dobrze Myślę że warto by wymienić tą wycieraczkę na fototrawioną, ta nie jest zbyt finezyjna No i przesadziłeś chyba trochę z liniami, jak dla mnie są o wiele za ciemne, nie wygląda to zbyt przekonująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Share Napisano 21 Listopada 2010 Studyjne zdjęcia wyciągają wszytko i zabierają połysk, na żywo jest sporo lepiej. Wycieraczkę foto trawioną bym chętnie założył, ale zestaw blach będzie droższy niż całkowity koszt budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Fajny model, ale wash wygląda trochę jak smołowanie desek w żaglowcu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Wycieraczkę foto trawioną bym chętnie założył, ale zestaw blach będzie droższy niż całkowity koszt budowy... Bo te włoskie auta to sercem a nie rozumem trzeba traktować Pzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Fajny model jak i wykonanie .Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Zauważyłem że rejestracja z Corolli Tamiya: Takie Lambo podoba mi się czerwone z dużym spojlerem z tyłu, bo mam dwa takie zdjęcia jego w rameczkach: ale znalazłem też i Twoje w realu i też mi się podoba, takie łagodniejsze Co do wykonania, to co ja mogę. Na półce bym sobie postawił z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi