waldeczek Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Kolejny wykonany już jakiś czas temu przeze mnie model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Według mnie za dużo śniegu na przód gąsek. Wygląda jakby Tygrys tam długo stał, ale na innych miejscach na czołgu tylu śniegu nie ma więc to jedyni mi się nie podoba. Poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Podzielam opinie o śniegu na gąskach.Moim zdaniem dowódca czołgu dziwnie się prezentuje taki czysty w tej zamieci (chyba ,że dopiero otworzył właz:))ale ogólnie fajna dioramka.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 witam, piękna scenka - gratuluję mam pytanie natury technicznej: rozumiem że śnieg to soda, jak go kładziecie żeby się trzymał podstawki/modelu? mieszacie z wikolem czy cuś? czy po prostu się nie trzyma tylko jest ot tak nasypany, jak by dmuchnąć to poleci ?? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Powiem tak, widać brak śniegu pod czołgiem, więc zapewne stoi już jakiś czas, więc przód i gąski są ok, w takim razie brakuje śniegu na wieży i częściowo na górze wanny i troszku za czysty jak dla mnie, powinien być lekko ochlapany, a czysty śnieg to przykrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi