waldeczek Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Pracuje nad takim pojazdem Pytanie - nad czym jeszcze powinnem popracowąc i co zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Jakimi farbami malowałeś? Chyba "trochę" za grubo - farbę nakładaj cienkimi warstwami - nawet 3, 4. Poza tym gąsienice Ci lewitują nad kołami jezdnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 PAncerką aż tak się nie interesuje ale lubie tu zaglądać. Nie poszpachlowane miejsca, widoczne szwy, kleju chyba za dużo dałeś na te pręty do daszku i kolor wchodzący na różne dodatki typu narzędzia czy ta płachta (nieewiem co to jest). Ogólnie podoba mi się mimo drobnych niedociągnięć. Szlifuj dalej modelarstwo słuchaj i pytaj się bardziej doświadczonych modelarzy a będzie ok Przede wszystkim powolutku bez pośpiechu idź na jakość a nie na ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Też mam ten model przed sobą, leży w szafie i czeka na swoją kolei. Po pierwsze, to szkoda, że plandekę zostawiłeś "zestawową" bo wygląda bardzo niefajnie na tym modelu. Producent skopał ją konkretnie. Ja w swoim kfz. 250/9 wykonałem plandekę ze starych bokserek (nogawki!) i przy pomocy drutów przymocowałem do błotnika. Wcześniej pilnikiem i papierem ściernym wyszlifowałem plandekę starą z błotnika tak, że powstała dziura w błotniku (ta odlewkowa którą można zobaczyć pod spodem) i przez tę dziurę przecisnąłem druciki i przymocowałem plandekę. Link do relacji z budowy o której mówię: http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=4375&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi