Tremac Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Zima sie zbliza i trzeba o wieczorach pomyslec postanowilem taki warsztacik uskutecznic. Bedzie ta dla mnie cos nowego bo do tej pory nie mialem stycznosci z zywica. Jak rowniez chcialbym troszke poprawnosci merytorycznej wprowadzic gdyz do tej pory ograniczalem sie do notki z instrukcji jak i podpatrujac innych. Mysle ze koledzy pomoga zrodlo Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 jakie camo planujesz???pozdrawiam i będę zaglądał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 Dzieki za zainteresowanie Co do malowania to raczej takie jak na pierwszej fotce chyba ze znajde cos ciekawego. Narazie szukam jakis zdjec,rycin wnetrza tego pojazdu co by go jakos zagospodarowac. Ogolnie to chcialbym go wykonac w miare poprawnie merytorycznie. Nie mam jakiegos konkretnego pojazdu na mysli, wiec gdyby ktos chcial sie podzielic jakimis fotkami bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Udalo mi sie w koncu cos dzgnac w tym temacie Wnetrzem zbytnio sie nie przejmoje gdyz nie dysponoje fotkami ukazujacymi je a i google tez wiele nie pomoglo poza tym nie zdecydowalem co z wlazami czy je otwierac. i przyczepka jak do tej pory najprzyjemniejsza rzecz do zlozenia uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Ca do wnętrza niech zastanie takie jakie jest, a pomaluj je na biało lub w kolorze camo. Kibicuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2011 Toszke przez swieta nadrobilem zaleglosci z tym modelem Dlugo sie zmagalem z tym czy zostawiac otwarte wlazy i wstepnie tak to bedzie wygladac i jeszcze calosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 nono to tak na wstępie świetny model bardzo fajna wersja daj komentarz co do tej żywicy może więcej fot ja też sie nad tym zestawem zastanawiałem ostatecznie dokupiłem konwersje do /11 - zawsze miałem słabość do spadochroniarzy ;) no ale wydaje mi się iż środek był lekko inny po prawej od wejścia były skrzynki amunicyjne aż po sam dach - w którychś militariach były schematy - jeśli mnie pamięć nie myli to załoga była 2 osobowa wiec przestrzeń na maxa wykorzystywano na amunicje dot malowania i ogólnie o modelu - fajnie zdjęcia "korpusu" są słabej jakości ale mozna dopatrzeć sie brudzenia nie wiem tylko czy te zacieki nie sa troche przeskalowane ale z tego kąta nie widać wiec to może tylko wrażenie moje przemyślenia co do tej skali sa takie iż bardzo łatwo przegiąć z brudzeniem obiciami etc - tutaj moim zdaniem trzeba bardzo delikatnie postępować gratulacja pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Poproszę o lepsze fotki pojazdu, model niezmiernie ciekawy i ładny a Twoje wykonanie z tej perspektywy wygląda bajecznie. Tylko zacieki za duze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Przepiękny pojazd i bardzo fajne wykonanie. Orientujecie się czy jest ta wersja w 1:35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Witam Bardzo mi milo ze ktos zwrocil uwage na te moje wypociny nono to tak na wstępie świetny model bardzo fajna wersja daj komentarz co do tej żywicy może więcej fot ja też sie nad tym zestawem zastanawiałem ostatecznie dokupiłem konwersje do /11 - zawsze miałem słabość do spadochroniarzy ;) no ale wydaje mi się iż środek był lekko inny po prawej od wejścia były skrzynki amunicyjne aż po sam dach - w którychś militariach były schematy - jeśli mnie pamięć nie myli to załoga była 2 osobowa wiec przestrzeń na maxa wykorzystywano na amunicje Zywica mogla byc lepszej jakosci bo trafila sie felerna tzn albo nie dolana albo peknieta na jednym z bokow nadbudowki ale ogolnie jestem zadowolony tym bardziej ze jest to pierwszy moj raz z zywica Co do srodka, z poczatku mialem zamiar poprobowac swych sil i odtworzyc ten pojazd jak najwierniej ale google nie pozwolilo (brak zdjec) z tad taka luzna interpretacja Poproszę o lepsze fotki pojazdu, model niezmiernie ciekawy i ładny a Twoje wykonanie z tej perspektywy wygląda bajecznie. Tylko zacieki za duze. Model juz prawie gotowy jeszcze tylko kosmetyka i galeria za kilka dni chyba ze cos spiernicze Zacieki rzeczywiscie troche przesadzone ale na bledach sie ucze za slugestie Przepiękny pojazd i bardzo fajne wykonanie. Orientujecie się czy jest ta wersja w 1:35? Nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze Tamka te wersje robila albo mialem jakis omam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 teraz to już po herbacie ale daj czasem znać ze szukasz to pomożemy jestem maniakiem dokumentacji a tak w ogóle to to jest wojna !skrzynki wymontowali bo przewozili części zapasowe - co czasem sie zdarzało na froncie - czyż nie pzdr i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Jeszcze zawieszenie przed galerią . Ładny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Takich modeli w plastiku nie ma na rysku ale o ile dobrze pamiętam była konwersja (żywica) z CMK (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 teraz to już po herbacie ale daj czasem znać ze szukasz to pomożemy jestem maniakiem dokumentacji Jak by poczytal pare postow wyzej to bylo o to pytane teraz juz bede wiedzial do kogo sie zglaszac a tak w ogóle to to jest wojna !skrzynki wymontowali bo przewozili części zapasowe - co czasem sie zdarzało na froncie - czyż nie pzdr i gratulacje Takie podejscie lubie a nie ze nie bylo i wogole Jeszcze zawieszenie przed galerią . Ładny pojazd. Postaram sie nie przeoczyc Takich modeli w plastiku nie ma na rysku ale o ile dobrze pamiętam była konwersja (żywica) z CMK (?) I sie wyjasnilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi