slawek632 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 maly relaks czyli model ktory przyjemnie sie sklada i efekt koncowy moze tez cieszyc.Bez dodatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Całkiem fajny dwupłat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof II Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Przez chwilę myślałem, że jest prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Model ciekawy i konkretnie wykonany. Szczególnie podoba mi się odrutowanie i ładnie ułożone kalki. Troch mi się tylko ten metalizer nie widzi. Jakiego lakieru użyłeś? Nie wygląda źle, ale myślę, że przy odpowiednim dobraniu Alclada model wyglądałby jeszcze zacniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 17 Marca 2007 Autor Share Napisano 17 Marca 2007 tez nie jestem zadowolony z metalizera uzylem MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Ja sie jednak troche poczepiam, choc generalnie model wyglada fajnie to....mozna chyba bylo troche wiecej serca wlozyc w miejsca laczenia platow z kadlubem zwlaszcza na zdjeciach od spodu..... to widac, kolejna sprawa to nie wiem czy uzyles plynu do kalek, bo na tym ddjeciu widac ze nie przylega ona tak jak powinna.... Ale tak jak powiedzialem model ladnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Podziwiam cie,modelik bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 lubię wynajdywać na tym forum takie perełki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem961 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem961 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 ale koło ci sie wykrzywiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi