kokos85 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Witam wszystkich Niedawno zakupiłem stary model A-10 Revell/matchbox 1:72 Ale będę potrzebował waszej pomocy na sam początek mam pytanie co do pilota i kabiny podpowiedzcie jakim kolorem pomalować miejsce zaznaczone na zdjęciu? ewentualnie którą farbę mogę użyć z tych oraz co zrobić z kabina by lepiej się prezentowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Witam. Nikt raczej nie przedstawi Ci gotowego rozwiazania. Polecam wójka google, pooglądać zdjęcia i pokombinować z drucikami i itp. aby zbliżyć go do oryginału. Nie odbierz tylko mojej wypowiedzi negatywnie Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Zrób go tak jak nakazuje instrukcja montażu, bez dodatkowych przeróbek. Instrukcja z pewnością pokazuje jak pomalować wnętrze i pilota. Skoncentruj się na starannym , czystym wakonaniu modelu prosto z pudełka. Jeśli Ci się to uda, to wierz mi, będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi