barcel91 Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 Witam! Mam problem, otóż nabyłem drogą kupna płyn do kalkomanii Mr. mark softer i mam problem nie do końca czaję o co bieg. Wiem że trzeba kalkę posmarować płynem ale jak ją posmaruję to zostaje mi tylko duża kropla na środku i nic z kalką się nie dzieje. Czytałem że będzie się marszczyć itp. ale nie dzieje się z nią kompletnie nic. Nadmienię że na póbę wziąłem 2 kalki: jedną z model academy drugą z italieri. Położyłem je kartę telefoniczną pomalowaną pactrą oraz pokrytą błyskiem też pactry. Jakby koś podał pomocną dłoń to był bym wdzięczny. Pozdrawiam Adam Cytuj
Mikele Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 Skoro kłasłeś na płaską powierzchnię, to nie spodziewaj się efektów Połóż kalki na jakiś stary, zniszczony model na linii podziału blach albo nitach - efekt na pewno zobaczysz. Poekslerymentuj z dociskaniem kalki patykiem z wacikiem, na pewno znajdziesz sposób na posługiwanie się tym płynem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi