barcel91 Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Witam! Mam problem, otóż nabyłem drogą kupna płyn do kalkomanii Mr. mark softer i mam problem nie do końca czaję o co bieg. Wiem że trzeba kalkę posmarować płynem ale jak ją posmaruję to zostaje mi tylko duża kropla na środku i nic z kalką się nie dzieje. Czytałem że będzie się marszczyć itp. ale nie dzieje się z nią kompletnie nic. Nadmienię że na póbę wziąłem 2 kalki: jedną z model academy drugą z italieri. Położyłem je kartę telefoniczną pomalowaną pactrą oraz pokrytą błyskiem też pactry. Jakby koś podał pomocną dłoń to był bym wdzięczny. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Skoro kłasłeś na płaską powierzchnię, to nie spodziewaj się efektów Połóż kalki na jakiś stary, zniszczony model na linii podziału blach albo nitach - efekt na pewno zobaczysz. Poekslerymentuj z dociskaniem kalki patykiem z wacikiem, na pewno znajdziesz sposób na posługiwanie się tym płynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi