Epheli Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Zaszedłem do dawno nie odwiedzanego sklepu i zobaczyłem ten model o prawie 100 taniej niż w sieci, no nie było argumentów by go nie zabrać z tej zakurzonej półki Jest to model japońskiej łodzi torpedowej PT-15 w skali 1:72, super detal, można zrobić w wersji pływającej. Po prostu bajka . Do tego dojdzie jeszcze blacha Eduarda. Detale na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 12 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 12 Grudnia 2010 Piękna rzecz I gratuluję upolowanej okazji. Też się chyba przejdę do swojego modelarskiego we Wrocku na ul.Kościuszki - a nóż widelec - upoluję też jakąś okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Dochodzą blachy Eduarda i lufy Detaliczne fotki na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Piękna rzecz I gratuluję upolowanej okazji. Też się chyba przejdę do swojego modelarskiego we Wrocku na ul.Kościuszki - a nóż widelec - upoluję też jakąś okazję Marcinie- w ktorym miejscu jest ,bo kiedys zganiałem sie jak gupek i tylko podeszwy zdarłem ,a sklepu jak nie widziałem tak nie widze do tej pory :P PS.ten okrecik to juz powojenny jest czy wojenny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 PS.ten okrecik to juz powojenny jest czy wojenny ? Lata 70-te ub. wieku. http://www.hlj.com/product/TAM79003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 22 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2010 Powojenny, wycofany ze służby w latach 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Marcinie- w ktorym miejscu jest ,bo kiedys zganiałem sie jak gupek i tylko podeszwy zdarłem ,a sklepu jak nie widziałem tak nie widze do tej pory :P Przy sklepie SKALA - tuż. obok skrzyżowania z ulicą Stawową Edytowane 22 Grudnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Bardzo ciekawa pozycja Wypraski wyglądają na solidne, a w momencie, gdy dojdą blachy... powodzenia w budowie ... Marcin Rogoza, to ten przeniesiony sklep z Lelewela ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 22 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 22 Grudnia 2010 Marcin Rogoza, to ten przeniesiony sklep z Lelewela ? Tak - dokładnie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 22 Grudnia 2010 Share Napisano 22 Grudnia 2010 Marcinie- w ktorym miejscu jest ,bo kiedys zganiałem sie jak gupek i tylko podeszwy zdarłem ,a sklepu jak nie widziałem tak nie widze do tej pory :P Przy sklepie SKALA - tuż. obok skrzyżowania z ulicą Stawową - a ja go szukałem w druga strone ,idac Kołłataja od strony Piłsudskiego skrecałem w ...prawo :P po Nowym Roku robie tam wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 PS.ten okręcik to już powojenny jest czy wojenny ? Lata 70-te ub. wieku. Dwie fotki oryginału. Będę z uwagą śledził relacje ponieważ posiadam kopię tego modelu z MHM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Będę z uwagą śledził relacje ponieważ posiadam kopię tego modelu z MHM-u. Detaliczne fotki na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 No tak ...... pierwsze objawy. Szkoda, że nie będzie relacji. Na bieganie po innych stronach nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2010 Relacja będzie, informacja o detalicznych fotkach dotyczyła detali blaszek (czytaj kadrów z dużymi zbliżeniami). Jak robię jakiś model są relacje na Modelworku, ale nie wszystkie fotki chce mi się przyklejać więc jeśli ktoś potrzebuje więcej to na blogu. W tej relacji są zdjęcia, ale na blogu jest więcej viewtopic.php?t=23246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 No to i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi