ostry Napisano 14 Grudnia 2010 Napisano 14 Grudnia 2010 Witam. Od dłuższego już czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem pokazac sie w warsztacie. Mam zamiar wykonać model Peugeot 307 w barwach Tomasza Kuchara w których startował w 47 Rajdzie Barbórki. foto z internetu Do wykonania tego modelu posłuży mi model Peugeota 407 z tamki oraz kalki nabyte od kolegi Bujona. Mueszę jeszcze wejść w posiadanie jednego fotela dla pilota gdyż nie było go w pudełku oraz felgi pięcio ramienne OZ które zaadaptuję z Peugeota 206. A teraz fotki tego co mam do dyspozycji. Część elementów wycięte z ramek gdyż taki model już nabyłem. Liczę na pomoc i wsparcie przy mojej pierwszej relacji. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 14 Grudnia 2010 Napisano 14 Grudnia 2010 Hmmm 307 moja ulubiona współczesna rajdówka, do tego w krajowych barwach Myślę że będzie ciekawie, jak wygląda twoje doświadczenie w temacie cywilów? Cytuj
skwarciu21 Napisano 14 Grudnia 2010 Napisano 14 Grudnia 2010 No niezły sprzęcik sam takiego obecie szukam w niskiej cenie. Będę tu zaglądał często więc służę pomocom i z nie cierpliwościom czekam na upy. Cytuj
czarny1986tychy Napisano 14 Grudnia 2010 Napisano 14 Grudnia 2010 Zapowiada się ciekawie Powodzenia Cytuj
kornik_69 Napisano 15 Grudnia 2010 Napisano 15 Grudnia 2010 Jeszcze nie miałem okazji oglądać zrobionego modelu rajdowej 307-emki. Mam nadzieję, że aktualizacje będą częste Powodzenia! Cytuj
ostry Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Napisano 3 Stycznia 2011 Nadszedł czas na małą aktualizację postępów w pracach przy Pugu. W związku ze świętami i natłokiem innych zajęć niż modelarstwo niewiele udało mi się zrobić przy modelu. A teraz to co już zrobiłe: podłoga dostała kolorków zamontowane wnęki kół przednich i tylnych wraz z zawiasem oraz chłodnica która dostanie jeszcze lekki wash i kilka fotek wnętrza narazie z kilkoma elementami zamontowanymi na sucho do fotek Cytuj
koksik750 Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Jakbyś chciał mam blaszki fototrawione do tego modelu. Cytuj
ostry Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Napisano 5 Stycznia 2011 Jakbyś chciał mam blaszki fototrawione do tego modelu. A za ile kolega by oddał te blaszki, propozycja na pw. Cytuj
ostry Napisano 4 Marca 2011 Autor Napisano 4 Marca 2011 Model ukończony. Zapraszam dom galerii viewtopic.php?p=396588#396588 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi