ostry Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Witam. Od dłuższego już czasu przeglądam to forum i w końcu postanowiłem pokazac sie w warsztacie. Mam zamiar wykonać model Peugeot 307 w barwach Tomasza Kuchara w których startował w 47 Rajdzie Barbórki. foto z internetu Do wykonania tego modelu posłuży mi model Peugeota 407 z tamki oraz kalki nabyte od kolegi Bujona. Mueszę jeszcze wejść w posiadanie jednego fotela dla pilota gdyż nie było go w pudełku oraz felgi pięcio ramienne OZ które zaadaptuję z Peugeota 206. A teraz fotki tego co mam do dyspozycji. Część elementów wycięte z ramek gdyż taki model już nabyłem. Liczę na pomoc i wsparcie przy mojej pierwszej relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Hmmm 307 moja ulubiona współczesna rajdówka, do tego w krajowych barwach Myślę że będzie ciekawie, jak wygląda twoje doświadczenie w temacie cywilów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 No niezły sprzęcik sam takiego obecie szukam w niskiej cenie. Będę tu zaglądał często więc służę pomocom i z nie cierpliwościom czekam na upy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Zapowiada się ciekawie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Jeszcze nie miałem okazji oglądać zrobionego modelu rajdowej 307-emki. Mam nadzieję, że aktualizacje będą częste Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 3 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2011 Nadszedł czas na małą aktualizację postępów w pracach przy Pugu. W związku ze świętami i natłokiem innych zajęć niż modelarstwo niewiele udało mi się zrobić przy modelu. A teraz to co już zrobiłe: podłoga dostała kolorków zamontowane wnęki kół przednich i tylnych wraz z zawiasem oraz chłodnica która dostanie jeszcze lekki wash i kilka fotek wnętrza narazie z kilkoma elementami zamontowanymi na sucho do fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Jakbyś chciał mam blaszki fototrawione do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Jakbyś chciał mam blaszki fototrawione do tego modelu. A za ile kolega by oddał te blaszki, propozycja na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 Model ukończony. Zapraszam dom galerii viewtopic.php?p=396588#396588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi