Constructor Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Wiecie może gdzie można kupić ten wyłącznik ciśnieniowy, który jest w sprężarkach bezolejowych MA 1000? Spadł mi z biurka bo te cudowne przyssawki jak zwykle nie chwyciły. Nie mogę tego naprawić, nie mogę dogiąć odpowiednio tej blaszki stykowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexxer_monster_machine Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Uderz TUTAJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 lexxer_monster_machine już napisałem i czekam. W sumie udało mi się wczoraj naprawić ten wyłącznik, ale nie wiem czy dobre ciśnienie daje bo nie mam ciśnieniomierza, a te samochodowe to się nadają do sprawdzania ciśnienia w balonach na sylwestra. W sumie rozkręciłem całość wyczyściłem, wypolerowałem, nasmarowałem i teraz zastanawiam się co jeszcze umiem naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts