PUSH-UPEK Napisano 17 Grudnia 2010 Share Napisano 17 Grudnia 2010 Model Tamiya wzbogacony zestawem Verlindena + figury Verlinden, gąski Hobby Boss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 bardzo fajny model, nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 18 Grudnia 2010 Całkiem sympatyczny obraz lecz razi niekonsekwencja i kontrast - pojazd z oznakami użytkowania i znieszczenia a mundury na żołnierzach jak u plastikowych laleczek... Kiepsko to się prezentuje. Warto by jednak je nieco podniszczyć... i usunąć to wrażenie półpołysku na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Gratuluję. Zwłaszcza figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz_76 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Całkiem sympatyczny obraz lecz razi niekonsekwencja i kontrast - pojazd z oznakami użytkowania i znieszczenia a mundury na żołnierzach jak u plastikowych laleczek... Kiepsko to się prezentuje. Warto by jednak je nieco podniszczyć... i usunąć to wrażenie półpołysku na nich ...poza tym pojazd na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Grudnia 2010 Share Napisano 19 Grudnia 2010 Bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Bardzo ładnie model zrobiony , figurki też ładne, choć ja wole jak są raczej dość brudne.A, i jeszcze słowo o kompozycji. Naprawdę warto nad nią popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Cześć Pojazd wykonany rewelacyjnie, podziwiam za złożenie i wpasowanie silnika VP, mnie się to nie udało Bardzo fajnie pomalowane figurki, idealnie trafiają w mój gust. P.S. Widzę, że nie użyłeś plandeki na przedział bojowy, nie chciałbyś może jej odsprzedać lub się za coś wymienić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 24 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2010 oddam tę plandeke koledze za free.bo nie jestem psem ogrodnika .za jakiś czas dam znać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 mi sie rowniez podoba wykonanie, bardzo fajnie to wyszlo ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Pojazd piękny. Ubrania żołnierzy za bardzo się błyszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 oddam tę plandeke koledze za free.bo nie jestem psem ogrodnika .za jakiś czas dam znać, O bardzo dziękuję, czekam w takim razie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi