PUSH-UPEK Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 Model Tamiya wzbogacony zestawem Verlindena + figury Verlinden, gąski Hobby Boss. Cytuj
adam .B Napisano 18 Grudnia 2010 Napisano 18 Grudnia 2010 bardzo fajny model, nic dodać nic ująć Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Grudnia 2010 Super Moderator Napisano 18 Grudnia 2010 Całkiem sympatyczny obraz lecz razi niekonsekwencja i kontrast - pojazd z oznakami użytkowania i znieszczenia a mundury na żołnierzach jak u plastikowych laleczek... Kiepsko to się prezentuje. Warto by jednak je nieco podniszczyć... i usunąć to wrażenie półpołysku na nich Cytuj
morfeusz_76 Napisano 19 Grudnia 2010 Napisano 19 Grudnia 2010 Całkiem sympatyczny obraz lecz razi niekonsekwencja i kontrast - pojazd z oznakami użytkowania i znieszczenia a mundury na żołnierzach jak u plastikowych laleczek... Kiepsko to się prezentuje. Warto by jednak je nieco podniszczyć... i usunąć to wrażenie półpołysku na nich ...poza tym pojazd na medal Cytuj
SAMSON Napisano 20 Grudnia 2010 Napisano 20 Grudnia 2010 Bardzo ładnie model zrobiony , figurki też ładne, choć ja wole jak są raczej dość brudne.A, i jeszcze słowo o kompozycji. Naprawdę warto nad nią popracować. Cytuj
Cesarz Napisano 24 Grudnia 2010 Napisano 24 Grudnia 2010 Cześć Pojazd wykonany rewelacyjnie, podziwiam za złożenie i wpasowanie silnika VP, mnie się to nie udało Bardzo fajnie pomalowane figurki, idealnie trafiają w mój gust. P.S. Widzę, że nie użyłeś plandeki na przedział bojowy, nie chciałbyś może jej odsprzedać lub się za coś wymienić? Pozdrawiam Cytuj
PUSH-UPEK Napisano 24 Grudnia 2010 Autor Napisano 24 Grudnia 2010 oddam tę plandeke koledze za free.bo nie jestem psem ogrodnika .za jakiś czas dam znać, Cytuj
Tomek_gnr Napisano 24 Grudnia 2010 Napisano 24 Grudnia 2010 mi sie rowniez podoba wykonanie, bardzo fajnie to wyszlo ; ) Cytuj
GreeN Napisano 24 Grudnia 2010 Napisano 24 Grudnia 2010 Pojazd piękny. Ubrania żołnierzy za bardzo się błyszczą. Cytuj
Cesarz Napisano 25 Grudnia 2010 Napisano 25 Grudnia 2010 oddam tę plandeke koledze za free.bo nie jestem psem ogrodnika .za jakiś czas dam znać, O bardzo dziękuję, czekam w takim razie Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi