samurai7 Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Witam . Mikołaj zrobił mi dziś wcześniejszy prezent i przyniósł mi w tym roku ( dziekuje Zono!) Tomcata zabawkę w skali 1:18 teraz moje pytanie - jako ,że schemat malowania jest obrzydliwy i nijak nie trzymający się rzeczywistości proszę o cynk jak wykonać kalkomanię do tej skali 1:18 ? czy ktoś z użytkowników mógłby wykonać na zamówienie owe kalki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Kalkomanie do kupienia w zachodnich sklepach. Ależ Ty masz farta, 1:18 moja powiedziała że mi juz modelu nie kupi . Jak bede zamawiał kalki to mogę sie rozejżeć Zapodaj jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 18 Grudnia 2010 Share Napisano 18 Grudnia 2010 Proszę bardzo http://www.fightertowndecals.com/18TH_DECALS.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2010 Dzieki Przemku!Widzisz z tej radosci zamienilem sie w gapę i zapomniałem poszperać w necie. Foty puszczę jak zgromadzę to co mi będzie potrzebne do wystartowania w Projekcie " Kocur " Śmieszne ale na razie siedzę i " wącham " pudełko.Nie chcę go nawet skręcać bo załapię " fazę " i .. wiecie jak to będzie wyglądać... Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi