Micky Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Witam, model ten będzie odpoczynkiem od 612ki, a do tego ma być prezentem na 18 urodziny najlepszego kumpla - termin to 19.01.2011. Postaram się trochę pozmieniać, pomimo tego, że detale są na przyzwoitym poziomie, wyłączając grill :ASD Ja zaraz zabieram się do sklejania i robienia detali, a dla was przygotowałem trochę fotek z inboxa(wiem, że już takowy jest ) Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Czyżby mój imiennik Mariusz?? Będe tu zaglądał bo chce takiego sobie sprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2010 No prawie trafiłeś - Maciej Kurde nic nie udało mi się zrobić, bo remont na chacie i nie miałem za dużo czasu, ale teraz skończyłem i może coś pokleje na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Bardzo chciałem zobaczyć ten model u kogoś na warsztacie przed zakupem własnego. Dzięki Twojej relacji będę miał okazje Powodzenia! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Witam, miałem dać foty troche wcześniej, ale zapomniałem więc nadrabiam: Tutaj podwozie pomalowane metalizerem Metal Gun od Humbrola Silnik i felgi metalizerem MATT Alu(napaćkałem czerwonym bo mi pędzel zjechał :ASD) Tarcze to także metalizer Polished Steel od Humbrola + Gold od MM Teraz idę dalej robić i prawdopodobnie jutro coś dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Fajnie, tylko te jamy skurczowe mogłeś zaszpachlować na płycie podłogowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Nom niby mogłem, ale byłoby z tym troche roboty, a ja akurat nie będę patrzał na ten model, bo to wkońcu prezent i myślę, że nikomu to nie będzie przeskadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 A lakier na to dajesz? Bo wyglada tak smutnie, i mało okazale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 5 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2011 Ale na co lakier? Na kaste? Bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Stycznia 2011 Share Napisano 6 Stycznia 2011 Błyszczacy na kaste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 6 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2011 Kasta ma być matowa, a tylko tylnia część dyfuzorów nad nadkolem i uchwyty spojlera są błyszczące Będę musiał nakusić ojca żeby kupił jakąś lustrzanke Canona bo zdjęcia tego aparatu nawet w świetle dziennym to porażka i ta kasta w rzeczywistości wygląda o wiele bardziej okazale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2011 Witam, model już skończony, ale dzisiaj(później) albo jutro wgram galerie, a narazie jeszcze kilka fotek z "produkcji". Od siebie dodałem tylko okablowanie które widać na 2 1-szych fotach oraz trochę inną kolorystykę niektórych części. Przyznam, że części są takie sobie i cud, że pasują do siebie(nie zawsze perfekcyjnie) Wszystko na fotkach na sucho i do minimalnych poprawek, np. odstająca kalka czy malutkie ryski gdzie nie gdzie. Zapraszam do oglądania: Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Widzę że na imieniny nie zdążyłeś Ładne spasowanie kasty do podwozia. Ogólnie super ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Spasowanie rzeczywiście nie najlepsze, ale jakoś się z tym uporałeś. Pasy z jakiego zestawu? No i ten wlot- skończyłeś go już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Pasy to jak widze kalka z zestawu:) Ładnie z nim sobie poczynasz , mam to audi u siebie na warsztacie i dobrze będzie podpatrzeć co nieco Pozdro i Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micky Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2011 paczek1981 z projektem zdążyłem, a to są fotki które kiedyś w warsztacie cykałem przemekgksw3 o jaki wlot Ci chodzi ? Jeśli o ten przy grillu lub z boku wozu to takie one mają być. Pasy to oczywiście kalka, ale ładnie wygląda Śmieszne w nim jest to, że ma silnik, a żeby go zobaczyć trzeba ściągnąć grill, maskę i jeszcze tą pokrywe :ASD co wydaje się być prostą czynnością, a taką nie jest. Dzięki za miłe słowa i zapraszam już dziś (chyba) do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Wlasnie sam sie przymierzalem do A4, przejrzalem i nabralem jeszcze wiekszej ochoty, dzieki Model wykonany bardzo ladnie, ale z koncowa ocena wstrzymam sie do momentu obejrzenia galerii :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi