mirage3 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Zawsze oglądając model revellowskiego Spita zastanawiam się czemu tak z........ to przejście kadłub skrzydło.....CZEMU JEST ONO PŁASKIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Było to poruszane także na tym forum wiele razy..Zgadzam się z Tobą ale jaki jest sens takiego wpisu w relacji? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 za fotelem była tylko półka na radio Ale nie w tym miejscu i nie taka jak przedstawił ją Revell. popatrz na zdjęcia wnętrz choćby w Modelmanii. Poza tym, co do przejścia kadłub- skrzydło, to etatowo odciskam je z modelu Airfixa i odlewam z np. Distalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Kolejne postępy: Malowanie skończone, coraz więcej kalek, domalowany pas na kadłubie. Zamontowałem śmigiełko wraz z kołpakiem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2007 Dodałem trochę delikatnych "odrapań" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 9 Maja 2007 Autor Share Napisano 9 Maja 2007 Model ma juz podwozie, kabinkę oraz "drzwiczki" do kokpitu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 19 Maja 2007 Autor Share Napisano 19 Maja 2007 Doszedł maszt z antenką: Model skończony zapraszam do działu "galeria": viewtopic.php?p=40215#40215 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 A ja robiłem Spitfire'a z NOVO i wszystkie elementy wnętrza kabiny robiłem od podstaw. Ale to była wbrew pozorom frajda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi