mirage3 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Zawsze oglądając model revellowskiego Spita zastanawiam się czemu tak z........ to przejście kadłub skrzydło.....CZEMU JEST ONO PŁASKIE !!!! Cytuj
Paws Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Napisano 4 Kwietnia 2007 Było to poruszane także na tym forum wiele razy..Zgadzam się z Tobą ale jaki jest sens takiego wpisu w relacji? Pozdrawiam! Cytuj
fiedotow Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 za fotelem była tylko półka na radio Ale nie w tym miejscu i nie taka jak przedstawił ją Revell. popatrz na zdjęcia wnętrz choćby w Modelmanii. Poza tym, co do przejścia kadłub- skrzydło, to etatowo odciskam je z modelu Airfixa i odlewam z np. Distalu. Cytuj
Paws Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Napisano 25 Kwietnia 2007 Kolejne postępy: Malowanie skończone, coraz więcej kalek, domalowany pas na kadłubie. Zamontowałem śmigiełko wraz z kołpakiem Pozdrawiam! Cytuj
Paws Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Napisano 26 Kwietnia 2007 Dodałem trochę delikatnych "odrapań" Pozdrawiam! Cytuj
Paws Napisano 9 Maja 2007 Autor Napisano 9 Maja 2007 Model ma juz podwozie, kabinkę oraz "drzwiczki" do kokpitu. Pozdrawiam! Cytuj
Paws Napisano 19 Maja 2007 Autor Napisano 19 Maja 2007 Doszedł maszt z antenką: Model skończony zapraszam do działu "galeria": viewtopic.php?p=40215#40215 Pozdrawiam! Cytuj
Azawakh Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 A ja robiłem Spitfire'a z NOVO i wszystkie elementy wnętrza kabiny robiłem od podstaw. Ale to była wbrew pozorom frajda! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi