Kawul Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Jeszcze nic nie wiadomo ale jutro wujek (technik) idzie do pracy i może mnie zabierze A jak nas nie wpuszczą to już mu mówiłem jakie zdj. zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Teraz strasznie zaostrzyli rygor i na prawdę jest ciężko się dostać postronnym ale życzę powodzenia. Ale nie wiem czy zrobisz zdjęcia B/C iskrom bo wszystkie są w remoncie. Może tylko tej 7 na pokazówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 (edytowane) Udało mi się zdobyć od znajomego, który bezpośrednio zajmuję się malowaniem iskier. Szczerze mówiąc nie dusponują zbyt szczegółową dokumentacją ale jak już wcześniej wspomniałem jest to powodem niedokładności. Poniżej kilka schematów malowania. Ze względu na małą dokładność rysunku, mogę podesłać na e-mail skany ale poproszę adres na PW. Edytowane 3 Stycznia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Ja poproszę o podesłanie skanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 To ja też poproszę, w dowolnym formacie i wielkości byleby liczby na schemacie malowania były czytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryingtobe Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2011 Dzięki wielkie.. Jeszcze tylko plany dotrą na maila i wracam do pracy nad Iskrą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi