Gulumik Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Witam Niedawno ukończyłem takie o to szkraby Alana w 1/35 Panzer II ausf. J Panzer I ausf F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Bardzo fajniste-kiedyś też popełniłem Pz I F i pamiętam że chociaż trochę się nad nim namęczyłem to fajny model można z zestawu Alana zrobić. Pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Oba mi się BARDZO podobają. Mam prośbę chodzi mi o ten F. Ile taki zestaw kosztuje? A fototrawienia, i błotniki no i gąsienice metalowe? Możesz coś podpowiedzieć bo się napaliłem ostro na tego F ale ten J też niezły. Zdradzisz czym to błotko robiłeś? Pozdr ryjek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 22 Marca 2007 Autor Share Napisano 22 Marca 2007 Za każdy zestaw na allegro dałem 48 zł plus przesyłka. To jest czysty zestaw bez żadnych dodatków - sam plasik ;) przy jednym (pz II) dodatkowo jest gramofon a na kalkach nawet płyta winylowa z gapą ;) Z błota nie robię żadnej tajemnicy. Mieszam mąkę z drobniutkim korundem (można też używać czegoś innego o podobnej granulacji) dodaje wikolu i farbę - najlepiej mi się przydaje vallejo Panzer SS schokoladenbraun i wszystko roźcieńczam sidoluksem do bardzo gęstej mazi - jak za rzadkie to dodaje mąki. Taką bardzo gęsta papkę nakładam rozcierając twardym pędzlem z dość długim włosiem na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 możn też szpachli wamodu ona doskonale nadaje się na błotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Super Jarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 Ślicznie dziękuje za komentarze Cieszę się że modeliki się podobają - niedługo następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi