czsochaj Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Model wykonałem ponad 2 lata temu. Kupiłem go w markecie, błąd mój. Po rozpakowaniu, okazało się, że szkło jest połamane. Owiewka jest tłoczona, własny wyrób. Pozatym model prosto z pudełka, malowany Pactrami, tradycyjnie pędzlami. Zdjęcia robione były na wystawie. Odrzutowce to nie mój temat. ale czasami lubie popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Ładny model i ładna dioramka. Czwarte foto jest super Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No czsochaj model ładny a na dioramce jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Piękny, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 ja tez taki robilem jako piaty samolot, i jako ze wczesniej kalki mi sie zwijaly przy nakladaniu na modele, prawie sie zrazilem po otwarciu pudelka arkuszem kalkomanii i pomalowalem tygrysie paski pedzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Super tygrysek i ta podstawka Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 26 Lipca 2010 Autor Share Napisano 26 Lipca 2010 O raju, przypomnieliście mi że mam ten model. Dzięki za uznanie, tym bardziej że to były moje pierwsze kroki w modelarstwie plastikowym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 jak to sa pierwsze kroki, to ja w takim razie sie cofam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi